, aki valaha is megpróbált használni egy dobozt, tudja, hogy ehhez valamilyen áldozatot igényel. A pénztárcád, a napszemüveg, a sminkzsák, az irodai kulcsok – a dolgoknak meg kell menniük. Ha azonban kívülről tárolja a dolgokat, akkor Tom Fordnak lehet megoldása, legalábbis a rúzshoz. (Mindaddig, amíg a Tom Ford rúzsot használja, természetesen.)

Kiskereskedelem egy meredek 3950 dollárért (például Edie Parker és Charlotte Olimpia hasonló akril -tengelykapcsolóinak 1500 dollárja), ez a táska legalább egy apró hozzáadott értéket kínál: a fentiekben elképzelt rúzshoz tartozik, amely meztelen, ami egy meztelen, ami egy meztelen A „Vanilla Suede” nevű árnyalat. A termékfotókból úgy néz ki, mint a klip, amely kinyílik és bezáródik a tetején lévő csuklópántokkal, a tervező bármely más árnyalatát is megtartja. Lehet, hogy a meztelen végül nem neked.

Az árától függetlenül láthatnád, hogy egy táskán kívüli rúzsát hordja? Ha igen, vegye fel a tengelykapcsolók egyikét 3950 dollárért Neiman Marcus -on keresztül.