, ha a múlt héten megnézte a publikációmat a legfontosabb heveder-tengelykapcsolók váratlan túlnyomó többségéről, akkor valószínűleg ismeri néhányat. Megállapítom egy olyan mintát, amely velük együtt emelkedett: kézzel szállított totes. A minta elterjedt az indie márkák új termése között, amelyek a karcsú, kortárs megjelenés típusára összpontosítanak, amelyek felfedezhetik magukat egy utcai stílusú csillag szekrényében (vagy, még ennél is fontosabb, az emberek millióinak ruhásszekrényében akik megszállják őket az Instagram -on.) Ezen totok helyzetében azonban van egy hatalmas különbség: a mintát egy fő márka indította el, még akkor is, ha másoknak mások is lassabbak voltak.

Valójában biztonsági másolatot készítsünk; Sokkal pontosabb lenne kijelenteni, hogy ennek a mintának két hatalmas alapító hatása volt. Először, a Gucci jelentős XL logó totes -jával jelent meg, amelyek nagy, téglalap alakú táskák, amelyek csak egy vékony nyílással működnek a tetején, amellyel csúsztathatják az ujjait. Pontosan ugyanabban az időben a Row debütált a piaci tétellel, amely egy gyűrűvel kezelt oód volt a 60-as évek és a 70-es évek kiemelkedő táska stílusához. A legfontosabb dolog mindkettőnél az volt, hogy nagy táskák voltak, amelyeket nem tudott felvinni a vállára, valamint a Gucci Tote helyzetében, még csak nem is tudta elhozni az alkarodra.

Nem meglepő, hogy más márkák, amelyek általában nagy volumenű, vásárlóbarát stílusokkal maradnak, kissé megragadták ezt az ötletet. Nemcsak szinte minden táskának van egy vállhordozó opciója, ám sok felső fogantyúval rendelkező táskának van egy opcionális hevederje, amely lehetővé teszi a kereszttest hordozását. Az elmúlt tíz év fogyasztói teljesítményt követeltek, és elsősorban megszerezték; Amikor azonban elérjük a magasságfunkciót, hová menjünk azonban az ellenkező irányba?

A sor általában egy indie márka, amely nagy, csúcskategóriás skálán dolgozik, valamint az Alessandro Michele alatt végzett Gucci széles körű kísérleteket, valamint hatalmas számú stílusválasztást alkalmazott, ahelyett, hogy csak a magas magánértékesítésű táskákat készítené. Ez a mentalitás sokkal inkább az indie márkák szerint, amelyek fontolóra veszik a tendenciát, amelynek főleg nincs üzleti testülete, amelyet igényelnek, vagy az égbolt-magas értékesítési előrejelzéseket, amelyek sokkal több esztétikai sokoldalúságot biztosítanak számukra. olyan stílusok, amelyek kisebb természeti közönséggel rendelkeznek.

Mint látni fogod, néhány Gucci versenytársa elkapta. Amellett, hogy még mindig aggódik a funkcionalitás miatt, ne aggódjon – ezeknek a stílusoknak egy része szintén tartalmaz opcionális hordozót.

Kultusz gaia hatalmas bambusz táska
230 dollár a net-a-porter segítségével

Danse Lente Nour Tote
575 USD Net-A-Porter segítségével

Elizabeth és a James Market Vásárló Tote
345 USD Net-A-Porter segítségével

Fendi szökött táska
3650 USD Nordstrom segítségével

Flynn Hampton Tote
450 dollár a ShopBop segítségével

Frances Valentine Big Bamboo Shopper
195 dollár a ShopBop segítségével

Future Glory Co. Estella Maxi Tote
475 USD Shopbop segítségével

Gucci Logo Top Manage Tote
980 USD Gucci segítségével

Manu Atelier háromszög
655 USD Shopbop segítségével

Off-fehér nyomtatott táska
1 275 USD a net-a-porter segítségével

Sara Battaglia Helen Tote
570 USD Net-A-Porter segítségével

Simon Miller Burch Tiny Tote
435 USD Net-A-Porter segítségével

Steven Alan Blake Basket Tote
295 USD Shopbop segítségével

Tara Zadeh Roshan Tote
890 USD Net-A-Porter segítségével

Hegesztett snder tó
595 USD Shopbop segítségével