A Dior kifutópálya táska volt az első nagy kiegészítő debütáló a RAF utáni Simons korszakban (a kifutón, ahogy a neve javasolja), és én voltam , Igaz, hogy kissé gyanús. Legalábbis részben azért volt, mert óriási vonzódtam a Simons legendás francia design házában, és az önkéntes távozása miatt a szomorúság és a szomorúság miatt, de a táska arányai és a helytelenek is motiválták a jelenlegi tendenciákkal. Pár hónap múlva kezd rám növekedni.

A táska, amint láthatja, alapvetően egy Lady Dior táska, amely guggolt és hosszú, ami hasonló ahhoz, hogy Jean-Paul Gaultier megváltoztatta a Birkin arányát, hogy létrehozza a JPG Carry Birkin-t a Hermès-ben töltött ideje alatt. Ahelyett, hogy a felső fogantyúkat hosszabb hordozókká alakítanák, a kifutópálya -táska külön, nagy, nagy hordozó hevedert alkalmaz, amely elég hosszú ahhoz, hogy a táskát valódi hordtáskává tegyék, de nem elég hosszúak a hordozáshoz. Ez a heveder, és az a tény, hogy a felső fogantyúk teljes egészében a táska oldalára hajtogatnak, az, ami hozzászólott.

A forma még mindig kissé kínosnak érzi magát, valószínűleg azért, mert senki más nem csinál ideális, de van valami, amit el kell mondani a hajlandóságról, hogy megszabaduljon a nyeregtáskáktól és a láncszalag-szárnyas táskáktól, amelyek uralták a bolt-polcokat az évszakok számára – Gyakran egy új dolog csak furcsának érzi magát, amíg a szeme megszokja, de gyakran ez az aggodalom örökké fennmarad-az egyetlen módja annak, hogy megtudjam, hogy a kifutópálya-táskára megyek, az, hogy várjunk és láthassam, de az ultra-híres verziók A most már elérhető lenyűgöző nézni.

Ebben az esetben a szeretet, vagy elhagyja, nem tudok oldalt venni, amíg nem is rendelkezem az információmmal. Melyik útba menne?