igényel, a White White végül az egyik preferált divatos megjelenésem volt az elmúlt néhány évben. Annyira tetszik, hogy úgy döntöttem, hogy ebben az évben egy szikrázó fehér ünnepi manikűröt kapok a hagyományos vörös helyett, amelyet általában minden decemberben kapok, és ha manikűr bhakta társ vagy, amit megért, hatalmas üzlet. Tavaly publikáltam arról, hogy pontosan hogyan sérültem meg teljesen a White After Labor Day „Rule” -től, valamint azóta boldogan használom a téli szezonban. Most, hogy december végére közeledünk, készen állok arra, hogy kihúzzam az összes fehér terméket a szekrényemben. A szórakoztató manikűr mellett a táskák természetesen a téli szezon fehér esztétikájának elérése.

Úgy gondolom, hogy a krém és a fehér táskák egész évben megfelelőek, azonban van valami olyan gyönyörű, mint egy éles fehér táska az év leghidegebb évszakában. Olyan valahol online vagyok, ahol jó mennyiségű hó van a téli szezonban, és szeretem a fehér táska megjelenését egy gyönyörű havazás ellen. A fehér táska elegáns, mégis előre nem látható ebben az évszakban. Gyakran ősz vagyok a téli szezonban egy divatfutásba, miután egész szezonban pontosan ugyanazt a három kabátot használtam, ám a fehér táska ideális kiegészítőt készít az azonnali frissítéshez, valamint a következő néhány hónapban. A legelső havat itt, a DC területén kaptuk meg, és a legelső havazást jelöltem meg, ha egy teve színű gyapjúkabátba, nagy sálba, kalapba, hócsizmába és sok fontos, egy fehér táskába csomagoltam. Lehet, hogy a hó gyorsan megolvadt, azonban a bizalom ösztönzése, a fehér táskám nem tette meg.

Aggódtam, hogy elhúztam a szünetet, és vásároltam egy premier designer fehér kézitáskát, ám miután egy fehér táskát használtam egy olcsón egy üzletben, és pontosan láttam, mennyire jól tartottam, pozitívnak érzem magam. Az a képességem, hogy egy fehér táskát gondozzon egy nagyobb költségcímkéért. A szezonban több fehér táskára néztem, ám különösen megszállott vagyok a Proenza Schouler fehér nyeregtáskáján.

Proenza Schouler PS11 közepes nyeregtáska (1695 USD)

Fendi Baguette (2790 USD)

Marni csomagtartó bőr táskát (1950 USD)

Saint Laurent Sunset Medium Monogram YSL lánc kereszttest táska (2290 USD)

Prada Odette felső fogantyú táska eltávolítható kereszttest hevederrel (1950 USD)

Demellier kicsi velencei táska (420 USD)

Bottega Veneta Big Intrecciato bőr hordtáska (2250 USD)

Gucci 1955 Morsetto Kis texturált bőr lóbit táska (2 490 USD)

Fendi közepes gleccser felső üzlet a bőrhordással (2890 USD)

Staud Amal Bag (325 USD)